sábado, 26 de julio de 2014

EL DILLUNS 28 COMENCEN ELS CAMPAMENTS JUNIORS 2014

 El moviment juvenil mobilitza els xiquets i xiquetes de la ciutat d’Ontinyent i la resta de la Vall d’Albaida a una experiència amb la natura en els dies de vacances i temps lliure de forma diferent que els ofereix la gran ciutat. Els joves ontinyentins entre 9 i 14 anys que formen part dels Juniors descobriran mitjançant el joc a divertir-se, i col·laborar en els seus amics durant més de set dies.


Els més xicotets viuen en el campament durant 7 dies, concretament, els grups Goys i Eslabó aniran al campament des del dia 8 d’agost fins el 14 d’agost i viuran una de les millors experiències al viure en equip totes les aventures que es depara aquesta activitat. Aquest és el grup més nombrós i seran prop de 250 xiquets i xiquetes que viuran aquesta activitat.


Els grups de Nou Futur i Com Som començaran el campament a la població de Rubielos de Mora a la província de Terol i molt aprop de les pistes d’esquí de Valdelinares. Aquesta zona “pebrassera” plena de pins, carrasques, coscolles i molts més arbres mediterranis són descoberts i admirats per tots els xiquets i xiquetes que gaudeixen de respirar aire pur durant els 12 dies que dura el seu campament, del 28 de juliol fins el 8 d’agost que aniran els més xicotets. Aquest primer torn el composen 150 xiquets i xiquetes a més dels seus 30 monitors, responsables i cuineres, persones estimades i del poble que fan els menjars típics d’Ontinyent a centenars de Kilòmetres.

A la ciutat de Villalba de la Sierra, al costat de Conca, seran uns 100 juniors, més els 20 monitors acompanyats per les cuineres i pel sacerdot de la Parròquia per a estar amb tots ells. Els més majors arriben al final del camí amb una educació adquirida de responsabilitat grupal i personal en les tasques diàries d’un campament.


Qualsevol xiquet o xiqueta del poble i de la Vall d’Albaida que li apeteixi viure una experiència tant educativa i tant gratificant està convidat a conéixer els Juniors de Sant Josep i poder vindre al campament. En resumen, aquesta activitat reuneix a més de 500 xiquets i xiquetes acompanyats per 30 magnifiques cuineres i un equip d’uns 80 educadors.